SECONDHANDSHOPPING PÅ LANDET


HEJ på eeeeer!!! Tänkte att jag måste titta in här och visa dessa fynd, trots att det nu varit ganska tyst här på bloggen ett tag. Bestämde mig hur som helst för att åka ner till Skåne och hälsa på föräldrarna över helgen, och idag besökte vi vår favoritloppis! 

Ni som följer mig på snapchat kanske vet att jag har FLYTTAT! Ja det är sant! Visserligen typ bara 100 meter, men ändå. Mer om det i ett annat inlägg! Hur som helst tänkte jag köpa lite tallrikar och sånt, men kom istället hem med detta. Ett par koppar och en korgväska haha! Kopparna var så söta tyckte jag och liknar de bokmärken man samlade på som liten. Väskan blev jag bara helt kär i! När jag åker på semester till franska rivieran ska jag packa ner min solhatt i den, lätt. Det bästa var dock priset. Gissa vad den kostade? 40 spänn! I en vintagebutik i Stockholm hade man lätt fått lägga till en nolla, tror ni inte? 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *